HUNDAPOTEKET®

ALLA HUNDAR HAR RÄTT TILL RIKTIG MAT!

KAN MATEN GÖRA HUNDEN FRISK?

Svaret är: JA! För precis som en sjuk kost kan göra hunden sjuk, kan en frisk kost göra hunden frisk. Lösningen på alla de hälsoproblem som plågar våra hundar är egentligen mycket enkel: Vi måste ge hundarna riktig mat!

Du kan göra något för Din hunds hälsa redan idag:

Besök HundApoteket:

Blogg med artiklar om hundars kost & hälsa, kostrådgivning, video, m.m.

HundApoteket erbjuder

BLOGG


Informativa artiklar som behandlar hundens kost och hälsa, med utgångspunkt i en naturlig kost, baserad på naturliga råvaror.

KOSTRÅDGIVNING


KOSTNADSFRI - OPARTISK - OBEROENDE

med utgångspunkt i en naturlig kost, baserad på naturliga råvaror.

VIDEO


Middagstips för hundar och videor med nyttig information om hundars kost & hälsa

"Vad ger oss människor för rätt att försöka läxa upp och tillrättavisa naturen? Vi har kommit långt i vårt storhetsvansinne när vi tror oss kunna utmana naturens egen strategi med våra vetenskapsbaserade matsubstitut.

Vi behöver istället lära oss är att lita på naturen som redan har alla svar. Naturen är fantastisk, naturen är intelligent, naturen vet bäst, naturen har tagit miljoner år på sig för att utarbeta sin briljanta strategi - allt hänger samman, allt hör ihop. Naturen skriker på uppmärksamhet, vi behöver bara stanna upp och lyssna…"


Anne-Li Strand - Min hund vill ha riktig mat

HundApoteket®


HundApoteket har funnits sedan 2007.

HundApoteket har som uppgift att värna om hundens hälsa, genom artiklar, utbildning och rådgivning.HundApoteket® är  registrerat som varumärke hos Patent- och registreringsverket

© Copyright. All Rights Reserved.