HUNDAPOTEKET®

ALLA HUNDAR HAR RÄTT TILL RIKTIG MAT!

KAN MATEN GÖRA HUNDEN FRISK?

 

Svaret är: JA! För precis som en sjuk kost kan göra hunden sjuk, kan en frisk kost göra hunden frisk. Lösningen på alla de hälsoproblem som plågar våra hundar är egentligen mycket enkel: Vi måste ge hundarna riktig mat!

 

Du kan göra något för Din hunds hälsa redan idag:

Lär Dig mer här på hemsidan genom att läsa artiklarna, titta på HundApotekets videor, köp boken, eller ring för att få kostnadsfri kostrådgivning!

BLOGGEN ÄR IGÅNG IGEN!

NU ÄR BOKEN HÄR!

 

Har Du någonsin funderat på vad hundmaten egentligen innehåller? Har Du frågat Dig själv om Din hunds mat verkligen är det absolut bästa, eller misstänker Du att det kanske finns något som är bättre? Kanske märker Du att hunden inte mår bra av sin mat men är osäker på alternativen? Vill Du lära Dig att sätta samman en sund kost för hunden med hjälp av naturliga råvaror?

Då ska Du köpa boken!

- en bok om kostens betydelse för hundens hälsa -

HundApoteket erbjuder

ARTIKLAR

 

Informativa artiklar som behandlar hundens kost och hälsa, med utgångspunkt i en naturlig kost, baserad på naturliga råvaror.

KOSTRÅDGIVNING

 

KOSTNADSFRI - OPARTISK - OBEROENDE

med utgångspunkt i en naturlig kost, baserad på naturliga råvaror.

NATURLIGA PRODUKTER

 

Läs mer om Naturbalans™ 100% naturliga och hälsosamma produkter för djur.

"Vad ger oss människor för rätt att försöka läxa upp och tillrättavisa naturen? Vi har kommit långt i vårt storhetsvansinne när vi tror oss kunna utmana naturens egen strategi med våra veteskapsbaserade matsubstitut.

Vi behöver istället lära oss är att lita på naturen som redan har alla svar. Naturen är fantastisk, naturen är intelligent, naturen vet bäst, naturen har tagit miljoner år på sig för att utarbeta sin briljanta strategi - allt hänger samman, allt hör ihop. Naturen skriker på uppmärksamhet, vi behöver bara stanna upp och lyssna…"

 

Anne-Li Strand - Min hund vill ha riktig mat

HundApoteket®

 

HundApoteket har funnits sedan 2007.

HundApoteket har som uppgift att värna om hundens hälsa, genom utbildning, rådgivning och hälsofrämjande produkter.

 

 

HundApoteket® är registrerat som varumärke hos Patent- och registreringsverket

© Copyright. All Rights Reserved.